Soms voel ik me gast in mijn eigen bedrijf.

Ben jij toe aan een Next Level?

Het is die bijzondere combinatie van talent, ervaring, ambitie en doorzettingsvermogen die ervoor gezorgd heeft dat je carrière als ondernemer op een succesvolle manier is verlopen. Toch komt er altijd een moment dat je je op een kruispunt voelt staan. Waarbij je jezelf de vraag stelt: “Hoe nu verder?”

TopPerformers begeleidt ondernemers naar het ‘next level’ in leiderschap. Waarbij groei en ontwikkeling niet altijd betekent meer en meer. Maar vooral: Beter en ‘in balans’.

Herken je jezelf?

De ondernemer / dga

Je bent en voelt je een echte ondernemer. Grote kans dat je de oprichter of opvolger van het bedrijf bent. Dankzij jouw inzet is je bedrijf flink gegroeid. Het harde werk, de goede keuzes en het getoonde lef hebben geleid tot succes. Toch ontdek je als ondernemer dat het harde werk zijn tol eist, dat de energie soms ‘op’ is. Bovendien lijkt het alsof anderen het stokje niet willen en kunnen overnemen. De terugkerende vraag is dan ook: Hoe moet het bedrijf verder? Hoe moet ik verder?

De snelgroeiende ondernemer

Je hebt grote plannen met je bedrijf. Jouw unieke idee en aanpak verdient een plek in de markt. Je hebt wellicht al een aantal goede mensen om je heen verzameld en zeer waarschijnlijk heb je ook investeerders weten te overtuigen om jouw visie en plannen te ondersteunen. Toch merk je ook dat de realiteit weerbarstig kan zijn. En krijg je misschien wel het gevoel dat je het vooral zelf moet doen. Hoe krijg je de snelheid erin, die zo nodig is? Dat vraagt om inzicht

Herken je de volgende signalen?

Succes van buiten begint met succes van binnen. Een ‘besef dat pas gevoeld wordt als bepaalde signalen optreden. Misschien herken je wel enkele van die signalen?

Signaal 1

Hoe lang hou ik het nog vol?

Ik pleeg al enige tijd roofbouw op mijn lichaam. Zowel lichamelijk als mentaal. Hoewel ik me altijd sterk heb gevoeld, twijfel ik de laatste tijd hoe lang ik dit nog kan volhouden.

Signaal 2

Ik doe het voor jullie.

Focus is goed. Dankzij mijn aandacht en inzet is het bedrijf gegroeid. Dat dit ten koste gaat van mijn gezin en familie, dat is jammer, echter noodzakelijk. Ik merk wel dat ik twijfel of het deze offers waard is.

Signaal 3

Straks heb ik tijd voor mezelf.

Het ‘runnen’ van een groeiend bedrijf, is vooral rennen geworden. Ik heb geen tijd meer voor andere dingen die ik vroeger zo leuk vond en mij energie gaven. Dat zou eigenlijk wel weer terug moeten komen.

Signaal 4

Wat is mijn rol nog?

Het bedrijf is professioneel geworden. Een prima team van mensen heeft bijgedragen aan goeie processen. Ik merk echter een stijl en werkwijze die steeds minder bij mij past. Soms voel ik me gast in mijn eigen bedrijf. Waar is de uitdaging gebleven? Ik verlang nog wel eens naar de tijd als beginnend ondernemer.

Signaal 5

Ik heb zorgen over de toekomst.

Het gaat nu goed. Toch maak ik me wel eens zorgen over de toekomst. Er komt immers zoveel op ons af. Ik zou het heel erg vinden als dat, wat met zoveel inspanning is opgebouwd, verloren zou gaan.

Zet de eerste stap!

Resultaatgarantie

TopPerformers is ervan overtuigd dat de intensieve begeleiding en unieke aanpak van het TopPerformers Program™ jou helpen in jouw ontwikkeling en groei naar een effectievere leider. Bovendien zal het bijdragen aan een gezondere levensstijl en een sterkere mentale fitheid.

Onze overtuiging spreken we niet alleen maar uit als belofte. Want, we gaan net zolang door totdat we de doelen in het Performance Plan hebben gerealiseerd en jij tevreden bent met de bereikte resultaten in je persoonlijke groei.

Menu