Investeren in mezelf is nodig om te blijven performen.

Een investering voor een betere versie van jezelf.

Toppresteren zonder trainen? Weinig kans. Want je kunt dan wel beschikken over het allerbeste talent van de wereld, als je niet bereid bent om te trainen en te oefenen, dan wordt het niet veel met dat talent. In de wereld van topsport hebben ze het niet voor niets over de 10.000 uren regel.

Toch zijn ondernemers vooral gewend om te doen. Oefenen is er niet meer bij. En dat leren? Dat moet dan maar tijdens de wedstrijd.

Misschien begrijp je dat het anders moet, als je jezelf tenminste ‘beter’ wilt maken. Als ondernemer, als leider, als mens.

En hoe mooi is het om uiteindelijk te ontdekken dat het TopPerformers Program de allerbeste investering is die je in je leven zult doen.

Jouw investering in één overzicht.

TopPerformers Check™
Gratis
TopPerformance Kick Off en Performance Plan.
€ 3.750,-
Commitment fee voor 12 maanden 1 op 1 begeleiding
per maand € 250,-
Success fee
vanaf € 500 per maand*
Externe specialisten
afhankelijk van inzet
Masterclasses
Gratis

* Success fee

Afhankelijk van je doelen en te overwinnen obstakels bepalen we een Performance Plan op maat. Daarin wordt een leer- en ontwikkelingstraject vastgelegd en bepalen we de intensiteit van begeleiding. Op basis van het Performance Plan, bepalen we ook de ‘waarde’ van onze gezamenlijke inzet.

Deze waarde is een richtlijn voor de success fee en bevindt zich in de range tussen € 6.000,- en € 9.000,- euro op jaarbasis (€ 500,- tot € 750,- per maand).

Dit is wat je krijgt.

De kern van het TopPerformers Program™
12 maanden lang intensieve begeleiding 1-op-1.

Het TopPerformance Program duurt 12 maanden. Gedurende deze tijd werk je 1 op 1 samen met een Performance Partner aan jouw unieke doelen die je helpen om het next level in jouw ondernemerschap en leiderschap te bereiken.
Tijdens deze 1 op 1 samenwerking, gaan we een commitment met elkaar aan.

Inzet van externe expertise?
Bij de uitvoering van het TopPerformers Program™ kan het nodig zijn dat we externe expertise wenselijk vinden. Bijvoorbeeld om je communicatievaardigheden te verbeteren, om een beter voedingspatroon te ontwikkelen, om een sportievere levensstijl te activeren of misschien wel om te ontdekken wat meditatie voor jou kan betekenen. In alle gevallen houdt je persoonlijke Performance Partner de regie.

Voordat je start.

De TopPerformers Check™

Om te kunnen deelnemen aan het TopPerformers Program™ start je met een TopPerformers Check™, die bestaat uit een uitgebreide vragenlijst en een persoonlijk gesprek waarin de uitkomsten uit het eerste assessment traject worden besproken.

TopPerformers Kick Off™

Gedurende twee dagen gaan we op ontdekking naar je leiderschapsDNA. Twee dagen lang sta je in het middelpunt waarbij je 1 op 1 met je Performance Partner een aantal sessies doorloopt. Naast de goede gesprekken ga je ook even sportief aan de slag.

De TopPerformers Kick Off ™ vindt plaats in een landelijke en luxe omgeving. Voorzien van alle comfort, in optimale privacy. Er wordt gezorgd voor alle maaltijden en je slaapt in een heerlijke omgeving.

Het TopPerformers Performance Plan™.

Gebaseerd op de bevindingen en uitkomsten uit de TopPerformers KickOff™ stellen we een Performance Plan op. Dit plan van aanpak is een contract tussen jou en je Performance Partner.

TopPerformers Masterclasses

Om geïnspireerd te blijven en nieuwe inzichten te werven organiseren wij op frequente basis een aantal masterclasses. Altijd in relatie tot persoonlijk leiderschap, vitaliteit of jij in je bedrijf. Als deelnemer aan het TopPerformers Program™ neem je gratis deel aan de Masterclasses.

Resultaatgarantie

TopPerformers is ervan overtuigd dat de intensieve begeleiding en unieke aanpak van het TopPerformers Program™ jou helpen in jouw ontwikkeling en groei naar een effectievere leider. Bovendien zal het bijdragen aan een gezondere levensstijl en een sterkere mentale fitheid.

Onze overtuiging spreken we niet alleen maar uit als belofte. Want, we gaan net zolang door totdat we de doelen in het Performance Plan hebben gerealiseerd en jij tevreden bent met de bereikte resultaten in je persoonlijke groei.

Menu