Ik vraag me wel eens af hoe lang ik deze druk nog aankan?

TopPerformers
Program™

Langdurig op hoog niveau presteren? Dat vraagt om inzet, energie, focus en talent. En juist dat is alleen maar haalbaar als je beschikt over een goede fysieke en mentale fitheid. Logisch? Misschien. Toch blijkt dat in de dagelijkse actualiteit niet altijd zo vanzelfsprekend.

Het TopPerformers Program™ is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk inzicht en een jarenlange ervaring van coaching en training. Gedurende 12 maanden lang gaan we 1 op 1 met je aan de slag om op basis van een uniek Performance Plan het beste uit jou te halen en je te helpen naar jouw ‘next level’. Als ondernemer, als leider en als mens. En daar heb je de rest van je leven plezier van.

Drie essentiële pijlers voor next level ondernemerschap.

Het TopPerformers Program™ is gebaseerd op 3 essentiële pijlers die naar onze overtuiging bepalend zijn voor langdurig effectief en gelukkig leiderschap en ondernemerschap.

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk Leiderschap is je vermogen om de regie te houden bij de realisatie van je doelen. Daarbij vertrouw je voor een belangrijk deel op je persoonlijke competenties en talenten. Uit onderzoek weten we dat je drijfveren en motieven allesbepalende aanjagers zijn om je persoonlijke doelen te realiseren.

3 leiderschapsfactoren
Binnen het TopPerformers Program™ gebruiken we een 3tal verschillende factoren om waarde te geven aan je Persoonlijk Leiderschap. Wat deze factoren zijn?

 • Effectiviteit
 • Zelfbewustzijn
 • Zingeving

Monitoring
Aan de hand van de eerste intake bepalen we samen met jou wat de ideale en wenselijke score is voor elk van de verschillende persoonlijke leiderschapsfactoren.  Tijdens het TopPerformers Program™ volgen we de ontwikkeling van je persoonlijke leiderschapsfactoren.

Klik voor details

Vitaliteit

Je vitaliteit, ofwel je fysieke en mentale fitheid, bepaalt voor een belangrijk deel of je in staat bent om langdurig op positieve wijze te presteren. Maar wat bepaalt nu precies jouw vitaliteit? Uit onderzoek weten we dat vitaliteit een optelsom is van vele factoren. De mate van slaap, je voedingspatroon, de wijze waarop je je ontspant, je sociale contacten, om er maar eens enkele te noemen. Wat we ook weten is dat een optimale balans van al die factoren zorgt voor een goede vitaliteit.

5 vitaliteitsfactoren
In het TopPerformers Program™ gebruiken we een vitaliteitswiel met 5 verschillende vitaliteitsfactoren. Wat deze vitaliteitsfactoren zijn?

 • Voeding
 • Beweging
 • Ontspanning
 • Relaties
 • Slaap

Monitoring
Aan de hand van de eerste intake bepalen we samen met jou wat de ideale en wenselijke score is voor elk van de verschillende vitaliteitsfactoren.  Tijdens het TopPerformers Program™ volgen we de ontwikkeling van je vitaliteitsfactoren. Aan de hand van deze vitaliteitsfactoren monitoren wij een 3-tal hoofdfactoren.

 1. Energie
 2. Gezondheid
 3. Geluk

Klik voor details

Jij in je bedrijf

Als leider ben je niet alleen verantwoordelijk voor je eigen doelen en welzijn. Je hebt ook een verantwoordelijkheid naar anderen. Daarbij helpen bepaalde eigenschappen en talenten.

3 kenmerken
Binnen het TopPerformers Program™ gebruiken we een 3tal verschillende factoren om waarde te geven aan de wijze waarop je als leider functioneert in je bedrijf. Wat deze factoren zijn?

 • Ambitie
 • Gedrag
 • Communicatievermogen

Monitoring
Aan de hand van de eerste intake bepalen we samen met jou wat de ideale en wenselijke score is voor de wijze waarop je je als leider manifesteert in je bedrijf.  Tijdens het TopPerformers Program™ volgen we de ontwikkeling van deze leiderschapsfactoren.

Klik voor details

TopPerformers Program™

12 maanden in actie.

Het succes van het TopPerformers Program™ is te danken aan een bijzondere combinatie van inzicht, begeleiding en betrokkenheid. Voor een periode van minimaal 12 maanden.

Daarbij doorlopen we het volgende stappenplan.

Stap 1. Test en kennismaking

TopPerformers Scan™

De eerste stap is een online scan, bestaande uit een stevige vragenlijst. De vragen geven ons een inzicht over de drie elementen in het TopPerformers Program™; Vitaliteit, Jij in je bedrijf en Persoonlijk leiderschap.

In een vervolgend kennismakingsgesprek vormt de scan de rode draad. Maar het allerbelangrijkst? Of het een beetje klikt met je Performance Partner. Want jouw TopPerformers Performance Partner is jouw begeleider, sparringpartner en coach gedurende het 12 maanden lange traject.

Stap 2. Kick Off

TopPerformers Kick Off™

De tweede stap is de TopPerformers Kick Off™. Gedurende twee dagen gaan we in een luxe en landelijke omgeving op ontdekking naar je drijfveren, ambities en belemmeringen. De twee dagen zijn intensief en zorgvuldig opgebouwd in een afgewogen combinatie van diepgaande gesprekken, prettige ontspanning, verfrissende inzichten en ook een stukje fysieke actie. Alles bedoeld om te ontdekken wie je nou echt bent en wat je echt wilt.

Stap 3. Plan van aanpak

Performance Plan

De uitkomsten uit de Kick Off worden zorgvuldig geanalyseerd en vertaald in een plan van aanpak: Jouw Performance Plan.

Hierin leggen we vast welke groeidoelen we nastreven en welke belemmeringen we willen oplossen. Bovendien beschrijven we welke inzet, actie en aandacht we wensen om te komen tot het gewenste resultaat. Ook ontwikkelen we persoonlijke dashboards waarop je je proces en doelen kunt monitoren.

Het plan van aanpak is een contract tussen jou en je Performance Partner.

Stap 4. Partnership

TopPerformers Partnership

De vierde stap is het traject van begeleiding. Het is het meest essentiële deel van het TopPerformers Program™ omdat het ervoor zorgt dat je ook daadwerkelijk slaagt in je opzet om het beste uit jezelf te halen op basis van de doelen die we in de Kick Off met elkaar hebben vastgesteld.

Gedurende 1 jaar lang hebben we op intensieve basis contact met elkaar. Elke paar weken is er ruimte om te sparren, te reflecteren, tips en adviezen uit te wisselen. En vooral om je te blijven aanmoedigen in jouw avontuur naar de betere versie van jezelf.

Masterclasses

De wens om te leren en nieuwe inzichten te verwerven is een ondersteunende eigenschap voor de leider van vandaag. TopPerfomers ziet het als haar taak om moderne leiders te blijven prikkelen met nieuwe ideeën, theorieën en verhalen uit de praktijk.

Daarom organiseert TopPerformers Masterclasses met thema’s die een verbinding hebben met één van de drie pijlers; persoonlijk leiderschap, vitaliteit en jij in je bedrijf.

De Masterclasses zijn toegankelijk voor iedereen die zijn of haar leiderschap verder wil ontwikkelen. Deelnemers aan het TopPerformers Program nemen gratis deel aan de Masterclasses.

Optioneel

Externe specialisten

TopPerformers gaat uit van jou als compleet mens. Pas als alle factoren kloppen, pas dan ben je in staat om op een gezonde en duurzame manier topprestaties te leveren.

Afhankelijk van wat nodig en wenselijk is, ga je aan de slag met specialisten voor je voeding, beweging, slaap, communicatie. Als je performance partner houden we altijd voor ogen op welke wijze specialisten effectief zijn en hoe ze bijdragen aan het doel.

“Ik had vooraf niet kunnen bedenken dat het TopPerformers Program zoveel  impact zou hebben voor mij. Na de 2-daagse Kick-Off stond de boel scherp en voelde ik dat ik keuzes moest gaan maken. Voorheen was dat gevoel er ook wel eens, maar waren er altijd wel redenen om het nog niet te doen. Na de inzichten tijdens deze 2-daagse was er geen andere (uit)weg meer dan in actie te komen.

De kracht van TopPerformers: Een helder en concreet plan met doelen waar ik als ondernemer echt blij van werd. En hoewel ik wel degelijk zelf in de lead was, had ik steeds het gevoel het ‘niet alleen’ te hoeven doen.  Paul was er als performance partner voor advies, de aanmoediging, het faciliteren van de expertise die mij verder hielp, maar ook voor de confrontatie die ik op sommige momenten gewoon nodig had.

Er is het afgelopen jaar veel veranderd in mijn bedrijf. Ik heb het gevoel dat ik door een ‘stap terug’ te doen, weer stappen vooruit kan maken. Een jaar wat me verrijkt heeft met een behoorlijke dosis zelfinzicht, nieuwe kennis en vaardigheden maar vooral ook energie. Er is weer ruimte voor ondernemerschap, mijn gezin en ontspanning.

Menu